Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, daţi în urmărire internaţională de autorităţile spaniole, au fost prinşi de poliţiştii din Olt. Ei erau căutaţi de oamenii legii deoarece au furat peste 30 de autovehicule pe care le-au folosit la comiterea de furturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei oraşului Balş şi Serviciului de Acţiuni Speciale Olt au executat o acţiune, pe raza oraşului Balş, ocazie cu care au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 20 şi 27 de ani, toţi din oraşul Balş, pe numele acestora existând mandate de arestare preventivă, emise de autorităţile spaniole.

Cei patru sunt bănuiţi că în perioada 2018-2019 au furat 32 de autovehicule din Spania pe care le-au folosit în vederea comiterii de furturi din locuinţe sau societăţi comerciale. După comiterea faptelor, bărbaţii au revenit în ţară.

Cele patru persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore.          

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Balş şi jandarmi din cadrul Detaşamentului 5 Jandarmi Balş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.