Patru bărbaţi care se dădeau drept poliţişti şi jefuiau străini au fost prinşi în flagrant duminică, după ce solicitaseră unui cetăţean italian actele şi banii şi încercau să îi fure o parte din sumă. Bărbaţii au mai comis astfel de fapte, existând încă 4 dosare penale care vizează faptele comise de ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 19 ianuarie 2020, poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1 au prins în flagrant 4 bărbaţi, care prin uzurparea de calităţi oficiale  au determinat un bărbat, cetăţean italian, să le înmâneze documentele şi banii pe care ii avea asupra sa, moment în care ar fi încercat să sustragă parte din suma deţinută. Au fost imobilizaţi şi conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri”, anunţă Poliţia Capitalei.
Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat  că cei 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 36 şi 57 de ani, care se dădeau drept poliţişti, în perioada noiembrie 2019 - ianuarie 2020, ar fi înşelat şi alte persoane, cetăţeni italieni, israelieni şi respectiv greci, la acest moment cercetările derulându-se în cadrul a 4 dosare penale.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale al Sectorului 1 cu cei 4 bărbaţi în stare de reţinere, pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, urmând ca luni să fie prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.