Compania Wizz Air a pus autocare la dispoziţia pasagerilor cursei Luton-Iaşi care au aterizat la Bucureşti din cauza unor probleme tehnice şi se estimează că aceştia vor ajunge la destinaţie la ora 23.15.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iaşi a fost redirecţionată către Bucureşti din cauze tehnice. Avionul a aterizat în condiţii normale şi este în curs de verificare. Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din Bucureşti, estimându-se că vor ajunge la Iaşi în jurul orei 23:15, ora locală. Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea noastră”, au transis, luni seară, reprezentanţii Wizz Air.

O aeronavă a companiei Wizz Air care zbura pe ruta Luton-Iaşi a aterizat de urgenţă, luni după-amiază, pe Aeroportul "Henri Coandă" din Otopeni, din cauza unei probleme tehnice.

Avionul urma să ajungă la Iaşi la ora 13.30, însă aeronava de tip Airbus 320, care venea dinspre Luton (Londra), a efectuat o aterizare de urgenţă pe Aeroportul din Otopeni.

Avionul, cu 174 de pasageri la bord, a aterizat la ora 14.26 pe Otopeni, în condiţii de siguranţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.