Opt tineri, între care trei femei, au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi agresat o persoană şi i-ar fi furat telefonul, portofelul şi un lănţişor de la gât. Un alt suspect, în vârstă de 19 ani, este arestat într-un alt dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ancheta a început după ce poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi de o persoană despre faptul că, în noaptea de 7/8 septembrie, în timp ce se afla la intersecţia unor străzi din Sectorul 3, mai mulţi tineri au imobilizat-o prin acte de violenţe, apoi i-ar fi furat un telefon mobil, portofelul ce conţinea o sumă de bani şi documentele personale, precum şi un lănţişor de la gât, a arătat, joi, Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, au fost identificate nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani, bănuite de comiterea faptei, una dintre ele, un tânăr de 19 ani, fiind arestată în altă cauză.

Miercuri, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare 8 mandate de aducere în acest dosar de tâlhărie calificată, suspecţii fiind găsiţi şi duşi la audieri.

Cele opt persoane, între care trei tinere, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.