Un copil de trei ani din comuna Mărunţei, judeţul Olt, a murit, marţi seară, după ce o poartă a căzut peste el. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că a fost sesizat, marţi, în jurul orei 18.20, printr-un apel 112, despre faptul că o poartă de acces ar fi căzut peste un minor din comuna Mărunţei, iar acesta este inconştient.
 
”La faţa locului, s-au deplasat deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Coteana şi mai multe echipaje de prim ajutor, printre care şi un elicopter SMURD. În urma evenimentului, minorul în vârstă de 3 ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării autopsiei şi a stabilirii cauzei decesului”, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.