Un bărbat din Slatina s-a închis, joi, într-o cameră a llocuinţei şi ameninţa că se va sinucide, fiind chemat un negociator. Acesta a reuşit să stabilească un contact cu bărbatul, în urma discuţiilor luându-se decizia de a se pătrunde în cameră. Bărbatul a fost găsit pe jos, într-o stare avansată de agitaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 26 octombrie 2023, în jurul orei 13:40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ameninţă că se sinucide într-o locuinţă de pe strada Banului, din municipiul Slatina. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Slatina”, a transmis, joi, IPJ Olt.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuţii contradictorii cu un membru al familiei, un bărbat de 44 de ani, din localitate, s-a închis într-o cameră din locuinţă şi a ameninţat că se va sinucide.

”În urma discuţiilor purtate de către un negociator din cadrul Poliţiei municipiului Slatina cu bărbatul, s-a luat hotărârea de a se pătrunde în camera unde se afla acesta, bărbatul fiind găsit întins pe jos şi într-o stare avansată de anxietate”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.