Un un bărbat care conducea fără permis a fost urmărit de poliţiştii din Olt pe o distanţă de 25 de kilometri, după ce a refuzat să oprească la semnal, iar la un moment dat maşina s-a oprit într-un gard şi o casă părăsită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis că, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Dăneasa au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar acesta şi-a continuat drumul, fără a opri.
 
"Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa şi Radomireşti, pe Drumul Naţional 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihaieşti, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard şi cu o casă nelocuită. Poliţiştii au identificat şoferul autoturismului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, care nu posedă permis de conducere. Acesta se afla singur în autoturism şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest’, se arată în comunicat. 
 
În urma evenimentului, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde i-au fost recoltate probe de sânge.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.