Un bărbat de 58 de ani din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, a fost înjunghiat în abdomen de concubina sa. Bărbatul a ajuns la spital, ancheta fiind preluată de poliţişti şi procurori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înţepat cu un obiect ascuţit în zona abdominală, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Brastavăţu”, a transmis, sâmbătă, IPJ Olt.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Vişina. 

”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Brastavăţu, ar fi fost înţepat cu un obiect ascuţit, în zona abdominală, de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Corabia, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, au mai precizat poliţiştii.   

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, deocamdată nefiind dispuse măsuri faţă de femeia care şi-a înjunghiat concubinul.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.