Un bărbat de 36 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost agresat de un altul, de 41 de ani, în faţa unui bar dintr-o comună din judeţul Olt. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, duminică poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele unei unităţi medicale despre faptul că un bărbat, din comuna Pârşcoveni, a fost internat, inconştient, şi prezintă leziuni multiple.
 
“Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bobiceşti s-au deplasat de îndată pe raza comunei Pârşcoveni şi din primele cercetări au stabilit faptul că, la data de 20 septembrie, în jurul orei 03.00, în faţa unui bar din localitate, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul unor discuţii contradictorii, între doi bărbaţi, cu vârstele de 36 şi de 41 de ani, ambii din aceeaşi localitate. În urma agresiunii, bărbatul, de 36 de ani, ar fi căzut pe partea carosabilă, după care şi-a pierdut cunoştinţa”, a anunţat IPJ Olt. 
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.