Trei persoane, printre care şi o fată în vârstă de cinci, au fost rănite, miercuri, într-un accident în judeţul Olt în care au fost implicate două autoturisme. Două maşini parcate au fost şi ele avariate în urma impactului. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat miercuri pe Drumul Judeţean 643, în localitatea Oboga, pentru a cerceta împrejurările producerii unui eveniment rutier. 
 
În accident au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe DJ 643 din sensuri opuse, fiind conduse de către un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Timişoara,  respectiv de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Călui, judeţul Olt. 
 
Alte două autovehicule, parcate în afara părţii carosabile, au fost avariate în urma coliziunii dintre cele care erau în mişcare. 
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. 
 
Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, la locul accidentului s-au deplasat pompierii SMURD Balş, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD şi două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. O femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a rămas încarcerată în urma evenimentului. Victima, în vârstă de 20 de ani, din Timişoara, a fost extrasă de pompierii cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare şi preluată de echipajul SMURD, conştientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina. 
 
Tot la UPU Slatina a fost transportat şi şoferul unuia dintre autoturisme, cu fractură deschisă la membrul superior stâng. 
 
De asemenea, o fată în vârstă de cinci ani, cu suspiciune de fractură de femur, a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova, care a aterizat la locul evenimentului şi a fost transportată la UPU Craiova.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.