Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de procurorii din Olt după ce a intrat în locuinţa unei femei de 98 de ani pentru a-i fura banii, dar pentru că nu a găsit, a lovit-o pe aceasta cu pumnii şi picioarele, iar ulterior a violat-o. El a ucis-o pe bătrână, sugrumând-o. Tânărul se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în noaptea de 1/2 septembrie, procurorii au reţinut pentru 24 de ore un tânâr de 19 ani din comuna Vultureşti, satul Valea lui Alb, pentru tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat şi viol.
 
Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 30/31 august, pe fondul consumului de anumite substanţe (posibil ţigară/joint), tânărul a pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unei femei de 98 de ani, din comuna Vultureşti.
 
“Profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) şi stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenţia de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii şi picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeaşi stare de vulnerabilitate a victimei, a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care victima se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat victima cu consecinţa fracturii de os hioid, fapt ce determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de către SJML Olt”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. 
 
Tânărul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.