Poliţiştii din Olt au tras un foc de armă pentru prinderea a trei tineri care au fost surprinşi în timp ce furau componente metalice din zona unui parc petrolier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Bobiceşti au depistat trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, care furau componente metalice din interiorul societăţii comerciale cu profil de extracţie a produselor petroliere din comuna Iancu Jianu. 
 
“În momentul în care cei trei tineri au fost somaţi de către poliţişti să se oprească din activitatea infracţională, aceşti au încercat să se sustragă, fugind pe câmp. Întrucât cei trei tineri au refuzat să se oprească la somaţiile poliţiştilor, a fost executat un foc de avertisment, în plan vertical, tinerii fiind prinşi şi imobilizaţi. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime omeneşti sau pagube materiale”, a anunţat IPJ Olt. 
 
Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de furt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.