Poliţiştii din Olt au stabilit că femeia împuşcată accidental vineri seara a fost rănită la o partidă de vânătoare ilegală şi nu în locuinţa ei, aşa cum se anunţase iniţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbaţi, de 39 şi de 30 ani de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani,  din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul, de 39 de ani, din oraşul Scorniceşti.

Femeia a fost transferată la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

Iniţial, oamenii legii au anunţat că femeia de 29 de ani ar fi fost împuşcată accidental, în timp ce se afla în locuinţă, de către soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare. Potrivit presei locale, femeia este angajată a Primăriei Poboru, pe postul de contabil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.