Poliţiştii au reuşit să salveze un bărbat de 37 de ani, care se afla închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, după ce fusese agresat de către o altă persoană. Ei au reuşit să-l găsească pe agresor după aproximativ o oră şi jumătate de când fuseseră sesizaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat printr-un comunicat de presă, că duminică, în jurul orei 9.36, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de către o femeie din oraşul Corabia, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ şi se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieşi.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia l-au sunat pe bărbat, iar acesta nu a putut da detalii despre locul în care se află sechestrat, precizând doar că a fost agresat de o persoană sâmbătă seara şi apoi aruncat în subsolul unui bloc şi că priveşte pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.
În urma investigaţiilor, în jurul orei 10.30, oamenii legii au reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 39 de ani din Corabia. El a fost dus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat, dar refuză să coopereze cu poliţiştii, a menţionat sursa citată. 
“Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ţinându-se legătura şi cu partea vătămată, aceasta fiind identificată in jurul orei 11. Aceasta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital penteu acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Olt. 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a lămuri toate aspectele acestui caz, ancheta fiind coordonată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.