Patru cetăţeni italieni au fost răniţi într-un accident rutier petrecut sâmbătă după-amiază, în judeţul Olt, maşina în care se aflau lovindu-se de un pod. Răniţii au suferit diverse traumatisme fiind duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după-amiază la un accident rutier petrecut pe DJ 546 în comuna Teslui, în evenimentul rutier fiind implicat un singur autoturism. La faţa locului s-au deplasat pompierii SMURD Slatina şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt. 

La sosirea echipajelor, cele patru persoane se aflau în afara autoturismului, conştiente. 

Şoferul autoturismului, în vârstă de 70 de ani, cu traumatism toracic şi contuzie lombară, a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la UPU Slatina. 

Cei trei pasageri aflaţi în autoturism, cu vârste de 68, 60 şi 35 de ani, cu diverse traumatisme, au fost duşi de echipajele Serviciului de Ambulanţă la aceeaşi unitate spitalicească.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în urma primelor cercetări poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs deoarece conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a lovit un pod. Şoferul a fost testat pentru a se vedea dacă consumase băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. 

În cauză, poliţistii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.