O femeie în vârstă de 80 de ani a murit, vineri, într-un incendiu izbucnit la fostul Palat al Copiilor din Slatina, în care sunt amenajate locuinţe sociale, iar 30 de persoane care locuiesc acolo s-au evacuat. Cinci persoane au suferit atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, la un incendiu izbucnit la fostul palat al copiilor din Slatina, la faţa locului deplasându-se o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

În fostul Palat al Copiilor, la parter şi la etajul unu sunt locuinţe sociale, iar focul a izbucnit într-una din locuinţe, în momentul când au ajuns echipele de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum. De asemenea, în locuinţa respectivă a fost găsită o femeie decedată. Ea era în vârstă de 80 de ani.

Totodată, 30 de persoane care locuiesc acolo s-au evacuat după izbucnirea focului. Cinci dintre acestea au suferit atacuri de panică, fiind asistate medical, două dintre ele fiind transportate la UPU Slatina. Pompierii au reuşit să stingă focul, urmând să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.