O persoană a fost rănită duminică seara în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Olt şi în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară care tracta o platformă pe care erau două maşini. În urma evenimentului rutier traficul rutier în zona respectivă a fost blocat, circulaţia fiind deviată de poliţişti pe o altă rută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit duminică seara pe DN 65, la ieşirea din comuna Găneasa spre Slatina, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară care tracta o platformă pe care se aflau două autoturisme. În cele trei autovehicule se aflau nouă persoane. Echipajul SMURD a asistat medical patru persoane, acestea refuzând transportul la spital. Totuşi, la UPU Slatina a fost transportată o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, care acuza dureri lombare.

Conform Inspectoratului de Poliţie  al Judeţului Olt, în urma accidentului traficul rutier a fost blocat în zona respectiv, fiind deviat  pe DJ 677- DN 64, ruta Slătioara-Salcia-Găneasa. De asemenea, oamenii legii au stabilit că şoferul uneia dintre maşini consumase băuturi alcoolice, având o concentraţie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.