O femeie de 68 de ani şi fiul ei, în vârstă de 40 de ani, au murit într-un incendiu izbucnit la locuinţa lor, în noaptea de duminică spre luni. Focul a pornit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă, iar pentru stingerea flăcărilor pompierii au acţionat patru ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de duminică spre luni, la un incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Schitu.

La locul evenimentului au acţionat pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.  În momentul sosirii echipajelor, casa ardea generalizat.

“După pătrunderea în locuinţă, pompierii au găsit trupurile neînsufleţite ale proprietarei, în vârstă de 68 de ani, şi fiului acesteia, în vârstă de 40 de ani. Cele două persoane prezentau arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului”,  au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Intervenţia pompierilor a durat patru ore.

Focul a distrus acoperişul locuinţei, pe circa 150 de metri pătraţi şi bunurile din interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este jarul căzut din sobă, au precizat reprezentanţii ISU Olt. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.