Nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 39 de ani, au fost amendate cu 80.000 de lei de poliţiştii din judeţul Olt după ce au petrecut împreună de 1 Mai şi au încălcat astfel prevederile privind distanţarea socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Olt, în urma imaginilor publicate pe o reţea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectand ordonanţele militare, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica s-au autosesizat şi au făcut verificări.
 
"În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.
 
Aceştia au precizat că cele nouă persoane au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii Covid-19, respectiv măsura distanţarii sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane.
 
Poliţiştii au sancţionat contravenţional cele nouă persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.2/ 2020.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.