O femeie în vârstă de 29 de ani din judeţul Olt a fost reţinută de procurori pentru 24 de ore, după ce şi-a omorât concubinul, înjunghiindu-l cu două lovituri de cuţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, o femeie în vârstă de 29 de ani din comuna Iancu Jianu a avut, marţi dimineaţă, o ceartă cu concubinul ei în vârstă de 33 de ani. În urma scandalului, femeia a luat un cuţit de bucătărie cu care l-a înjunghiat pe bărbat de două ori. În urma rănilor suferite, bărbatul a decedat.

"Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie, prin lovire cu un obiect tăietor - înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Femeia a fost reţinută marţi seara, pentru 24 de ore, pentru omor, urmând să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.