O fată de 13 ani este căutată de poliţiştii din Olt, după ce a plecat la şcoală miercuri dimineaţa, dar nu a mai revenit după terminarea cursurilor. Ea a fost contactată de mama ei prin SMS, fata spunându-i că nu doreşte să revină acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 17.15, de o femei, de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa Andreea Iuliana Cîrciumaru, de 13 ani, a plecat către şcoală în jurul orei 7.20  şi nu a mai revenit acasă după terminarea cursurilor.
 
În jurul orei 14.00, mama fetei a comunicat prin SMS cu aceasta, ea spunând că nu vine acasă. 
 
Fata are o înălţime de 165 de centimetri, 52 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi căprui, ten deschis.
 
La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastru şi încălţăminte sport de culoare portocaliu. Ea avea un rucsac de culoare neagră cu imprimeuri lucioase. 
 
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate de poliţişti să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de polţtie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.