Două persoane care au ridicat un colet expediat din Spania cu 1,5 kilograme de cocaină au fost prinse în flagrant de către poliţişti şi procurorii DIICOT. Unul dintre suspecţi a fost reţinut şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 31.01.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Olt împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, pe raza municipiului Slatina, în urma căreia au depistat două persoane, în vârstă de 17 şi respectiv 42 de ani, în timp ce ridicau un colet expediat din Spania care conţinea o imprimantă înfăşurată în folie de protecţie”, a transmis, vineri DIICOT. 

Procurorii precizează că, în interiorul imprimantei, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 grame de cocaină.

Procurorii din Olt au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unuia dintre suspecţi care va fi prezentat, vineri, Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de mare risc.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.