Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au jefuit o librărie din Caracal, judeţul Olt, de unde au furat 400 de lei şi au agresat o angajată care a încercat să îi oprească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat, marţi, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, luni seara, de o femeie din Caracal că doi bărbaţi au intrat în librăria unde lucrează, au furat bani şi au agresat o colegă. 
 
“La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Caracal, care, din primele verificări, au stabilit faptul că doi bărbaţi ar fi pătruns în incinta unei librării, din municipiul Caracal, de unde ar fi sustras 400 de lei din casa de marcat a unităţii, iar în încercarea de a recupera banii, o angajată ar fi fost agresată fizic de către unul dintre aceştia”, a transmis IPJ Olt. 
 
Poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei bănuiţi de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat de 31 de ani şi altul de 42 de ani, ambii din Caracal. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie şi au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.