Cei trei elevi cărora li s-a făcut rău la sfârşitul săptămânii trecute şi au ajuns la spital consumaseră băuturi alcoolice, iar poliţiştii au închis magazinul de unde au cumpărat pentru 30 de zile. De asemenea, angajatul care le vânduse alcool a fost amendat cu 200 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat, luni, că cei trei elevi de 15 şi 16 ani cărora li s-a făcut rău consumaseră băuturi alcoolice. 

Poliţiştii au sancţionat firma care le-a vândut alcool.  

“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat societatea comercială care a servit băuturi alcoolice celor trei minori. Angajatul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei, iar, ca măsură complementară, s-a dispus suspendarea activităţii societăţii comerciale pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat IPJ Olt.  

Trei adolescenţi cu vârste de 15 şi 16 ani au ajuns la spital, vineri, după ce au acuzat stări de rău pe o stradă din Scorniceşti. La faţa locului au ajuns poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Scorniceşti şi echipaje de prim-ajutor.  

“Din primele verificări, poliţiştii au constatat că trei minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, ce se aflau pe Bulevardul Muncii, din oraşul Scorniceşti, acuză stări de rău. Cei trei minori au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis atunci IPJ Olt. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.