Bărbatul de 22 de ani, cercetat pentru tâlhăria de la sala de jocuri de noroc din Caracal, a fugit din sediul Poliţiei, el fiind căutat de poliţişti. Conducerea IPJ Olt a dispus verificări ale modului de intervenţia a poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, de duminică dimineaţă, a fugit din sediul Poliţiei Municipiului Caracal.

“Forţe sporite din cadrul IPJ Olt sunt angrenate în activităţi de căutare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a dispus verificări interne cu privire la modul de acţiune a poliţiştilor responsabili de acest caz.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 7.30, despre faptul că într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal ar fi avut loc o tâlhărie.

“Din primele cercetări se pare ca un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Caracal pentru audieri.

Oamenii legii urmează să stabilească suma care a fost furată de către bărbat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.