Un bărbat de 44 de ani din judeţul Olt a fost arestat preventiv, fiind acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, au reţinut un bărbat cercetat pentru act sexual cu un minor”, a transmis, marţi, IPJ Olt.  

Sursa citată a precizat că poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din aceeaşi localitate. 

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activităţii infracţionale. În urma probatoriului administrat, la data de 12 septembrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, pe numele bărbatului de 44 de ani, a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, a mai precizat sursa citată.  

Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de acesta. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.