Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Caracal, pentru proxenetism, el fiind acuzat că în ultimii trei ani a obligat mai multe femei să se prostitueze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat, marţi, că poliţiştii din Caracal au făcut trei percheziţii, la locuinţa unui bărbat cercetat pentru proxenetism şi la două locuinţe în care ar fi avut loc activitatea infracţională.
 
“Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2021-2024, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Caracal, prin întrebuinţare de ameninţări şi acte de violenţă a determinat mai multe femei să practice prostituţia. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri şi înscrisuri care privesc posibila activitate infracţională a bărbatului. La audieri au fost conduse 35 de persoane, din judeţul Olt, în baza mandatelor de aducere”, au precizat poliţiştii. 
 
Anchetatorii au reuşit documentarea activităţii infracţionale a bărbatului pentru trei victime ale infracţiunii de proxenetism. Cercetarile sunt continuate pentru identificarea altor victime.
 
Bărbatul de 38 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru proxenetism, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Caracal care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.