Un agent de poliţie din judeţul Olt a fost prins în timp ce primea bani de la femeie pentru a nu face publice pe o reţea de socializare imagini compromiţătoare pentru ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data 10 martie, poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au organizat un flagrant delict, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

“În urma activităţii, poliţiştii au identificat un bărbat, agent de poliţie la un post de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie, de 52 de ani, din comuna Deveselu. Bărbatul este bănuit că ar fi pretins acestei femei suma de 5.000 de euro, pentru a nu face publice, pe o reţea de socializare, înregistrări compromiţătoare pentru aceasta”, se arată în comunicat.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.