Poliţiştii din Olt au descoperit, marţi, în urma a două percheziţii, 950 de kilograme de articole pirotehnice, acestea fiind confiscate de oamenii legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, marţi dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut două percheziţii domiciliare, în localitatea Stoicăneşti, pentru documentarea activităţii a doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.
 
“În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit cantitatea de aproximativ 950 de kilograme de articole pirotehnice, deţinute fără drept, în vederea comercializării, care a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor”, se arată în comunicatul IPJ Olt.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept. 
 
IPJ Olt reaminteşte că reprezintă infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă, orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile T1 şi P1 către persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani precum şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.