Poliţiştii din Brăila au confiscat, în urma unei percheziţii, o tonă şi jumătate de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile F1 - F3. Marfa se afla într-un depozit închiriat de un bărbat de 47 de ani din Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţişti ai Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila au făcut, miercuri, o percheziţie la un depozit din municipiul Brăila, închiriat de către un bărbat, de 47 de ani, din Brăila.

În urma activităţii, poliţiştii au descoperit 1.500 de kilograme de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile F1 - F3.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de 80.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru operaţiuni fără drept cu materiale pirotehnice.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.