Poliţiştii din Bacău au confiscat 1.000 de kilograme de articole pirotehnice care erau transportate de un bărbat cu o autoutilitară pe DN 15, în localitatea Gârleni, fără documente legale de provenienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, în cadrul acţiunilor desfăşurate pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice, poliţiştii rutieri din Bacău au oprit, joi, un bărbat, de 29 de ani, care conducea o autoutilitară, pe DN 15, în localitatea Gârleni. 
 
În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit, în autovehicul, aproximativ 1.000 de kilograme de articole pirotehnice din categoria P1, F2 şi F3 (baterii de artificii şi emiţătoare de sunet), pentru care nu au fost prezentate documente legale de provenienţă şi transport.
 
Articolele pirotehnice, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.
 
Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.