Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 16 Poliţie au fost sesizaţi, miercuri, prin sistem 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc, din Sectorul 4. Potrivit autorităţilor, victima este o tânără în vârstă de 13 ani, de cetăţenie străină, care a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 16 Poliţie au fost sesizaţi, miercuri, prin sistem 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc, din Sectorul 4, precizează Poliţia Capitalei. 
 
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi un echipaj de prim ajutor.
 
Potrivit Poliţiei Municipiului Bucureşti, ”victima, o tânără, în vârstă de 13 ani, de cetăţenie străină, a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale”. 
 
”Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, arată comunicatul. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.