O tânără de 20 de ani a murit, sâmbătă, după ce ar fi căzut de la etajul întâi al blocului în care locuia, în municipiul Târgu Jiu. Poliţiştii fac verificări în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 28 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu cu privire la faptul că fiica sa a căzut de la etajul apartamentului unde locuieşte. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit-o pe tânăra de 20 de ani în stare de inconştienţă”, a anunţat IPJ Gorj.
 
Fata a căzut de la etajul întâi, iar echipajul Serviciului de Ambulanţă ajuns acolo a constatat decesul tinerei. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.