O tânără de 20 de a murit, sâmbătă noapte, în timpul unui concert al unei trupe de muzică în cadrul serbărilor unui brand de bere, manifestări care au loc în Piaţa Dacia, din municipiul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri seară, în jurul orei 22,00, tânăra, care era însoţită de către prietenul său la concert, s-a prăbuşit, căzând pe caldarâm. Initial, ea a cerut ajutor voluntarilor de la punctul de prim ajutor amenajat în zonă.

Ulterior, medicii de la Ambulanţă au preluat-o în stare de inconştienţă şi au transportat-o la spital. Personalul Serviciului de Ambulanţă Judeşean Buzău a făcut manevre de resusictare timp de 45 de minute, însă tânăra nu şi-a mai revenit, fiind declarat decesul.

Prietenul fetei le-a declarat medicilor că aceasta nu consumase alcool, nu era fumătoare şi nici nu ştia că ar suferi de vreo boală gravă.

Cauza decesului tinerei de 20 de ani urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.