Un autocar în care se aflau 14 oameni s-a răsturnat, luni seară, între localităţile Haret şi Modruzeni, în judeţul Vrancea. Din primele informaţii reiese că o persoană a murit, o alta este rănită grav, alte cinci având răni uşoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vrancea, în autocar se aflau 11 călători şi trei şoferi care conduceau pe rând.

La un moment dat, între localităţile Haret şi Modruzeni, şoferul care conducea autocarul a scăpat maşina de sub control şi a părăsit şoseaua, răsturnându-se pe câmp.

O persoană a murit în urma accidentului, iar o alta a fost grav rănită. De asemenea, alte cinci persoane au fost rănite uşor, spun reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

La locul accidentului intervin şi pompierii cu echipajul de descarcerare pentru că sunt persoane încarcerate.

”Forţele de intervenţie ISU Vrancea şi SAJ intervin cu 2 ambulanţe SMURD, o descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 5 ambulanţe SAJ pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat victimelor accidentului produs", au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

În zona producerii accidentului este zăpadă consistentă.

Din primele date, cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Autocarul venea din Italia şi se îndrepta spre Chişinău.

Potrivit IGSU, ocupanţii autocarului care nu au nevoie de îngrijiri medicale vor fi transportaţi la căminul de bătrâni din localitatea Mărăşeşti.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.