O persoană a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, şi în care au fost implicate două autoturisme. Traficul este blocat pe sensul spre Constanţa al autostrăzii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa au anunţat că un accident rutier s-a produs pe autostrada A2, la kilometrul 180, fiind implicate două autoturisme.

Acolo au intervenit SMURD Cernavodă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Dintre răniţi, două femei erau încarcerate, fiind conştiente.

Cele patru persoane rănite au suferit mai multe traumatisme, fiind transportate la spital.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre autoturisme a staţionat pe banda de urgenţă, iar şoferul a coborât din maşină pentru a căuta ceva în portbagaj. Autoturismul a fost lovit de o altă maşină, iar şoferul care coborâse a murit pe loc, alte patru persoane fiind rănite.

Traficul pe sensul Bucureşti-Constanţa este blocat complet din cauza accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia este deviată pe la Cernavodă, la kilometrul 170 al autostrăzii (pe DN 22C).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.