O autospecială de Poliţie a luat foc, luni, în timp ce se deplasa pe centrura municipiuluin Oradea, fără a fi persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit www.ebihoreanul.ro, evenimentul s-a produs în jurul orei 16.00, pe şoseaua de centură a municipiului Oradea, în zona cimitirului Rulikowski.  

”În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un eveniment în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o autospecială de poliţie, care a luat foc în timpul mersului. Din primele investigaţii, autospeciala de poliţie aparţine Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea şi, în cursul acestei zile, fusese scoasă din service”, a anunţat comisar şef Alina Fărcuţa. 

Potrivit acesteia, nu s-au înregistrat victime. 

Din primele informaţii, se pare că flăcările au pornit de la motor. Incendiul a fost stins de poliţişti, ajutaţi de trecători. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.