O maşină de lux, în valoare de 750.000 de lei, furată din Germania, a fost găsită de poliţiştii de frontieră constănţeni, autoturismul fiind pus în vânzare de un bărbat de 39 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Coastă a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră au descoperit, joi seara, un autoturism Audi A8, căutat de autorităţile din Germania. Bărbatul în posesia căruia se afla maşina, un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, intenţiona să vândă autoturismul contra sumei de 120.000 de euro. 
 
“În urma verificărilor specifice şi a cooperării operative cu autorităţile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte. Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Garda de Coastă. 
 
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru furt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.