Un camion care transporta gunoi s-a răsturnat, luni dimineaţă, în Piaţa Victoriei, aproape de sediul Guvernului. Nicio persoană nu a fost rănită, dar o parte din deşeurile din camion s-au împrăştiat pe stradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, accidentul s-a produs în jurul orei 06.30, după ce şoferul camionului, care venea dinspre Bulevardul Kiseleff, a virat la stânga, în Piaţa Victoriei. Şoferul nu circula cu viteză, însă din cauza încărcăturii mari, maşina s-a răsturnat pe partea stângă.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, şoferul reuşind să iasă singur din maşină.

Camionul, care aparţine firmei de salubrizare Rosal, a fost pus pe roţi după aproape două ore, cu ajutorul unei maşini de mare tonaj.

Traficul în Piaţa Victoriei a fost restricţionat temporar în zona unde s-a răsturnat maşina, fiind reluat normal în jurul orei 09.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.