O fetiţă de două luni din comuna Stoieneşti, judeţul Olt, a murit, după ce a fost agresată de mama ei. Pentru că plângea, femeia a zguduit puternic fetiţa, provocându-i leziuni fatale la cap. Procurorii au deschis penal pentru omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit https://evenimentdeolt.ro, o fetiţă de doar două luni, din comuna Stoeneşti, a fost agresată de mama ei, iar la scurt timp a murit.

Femeia este originară din Lituania, dar s-a stabilit la Stoeneşti.

”Pentru că fiica minoră, în vârstă de două luni, plângea, a încercat să o liniştească şi nu reuşea. Atunci a început să o zdruncine foarte tare, astfel încât creierul s-a lovit puternic de cutia craniană şi s-a produs un hematom, iar pentru că micuţa a continuat să plângă, atunci a continuat să o agreseze, iar în urma loviturii producându-i-se fractura coloanei, iar la scurt timp a decedat”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, citată de evenimentdeolt.ro.

Femeia mai are un copil, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt au deschis o anchetă.

Mama fetiţei este cercetată pentru ompr. Ea a fost reţinută, iar sâmbătă va fi prezentată magistraţilor Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.