O femeie cunoscută cu afecţiuni psihice stă agăţată de mai bine de o oră de un balcon situat la etajul al cincilea al unui bloc turn din municipiul Buzău şi ameninţă că se aruncă în gol. Pompierii intervin cu o autoscară şi încearcă să o convingă să coboare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O femeie de 49 de ani din municipiul Buzău, cunoscută cu afecţiuni psihice, a ieşit, în urmă cu mai bine de o oră, în afara balconului neînchis al apartamentului său situat la etajul al şaselea al unui bloc turn. 

Martorii povestesc că, nu se ştie exact cum, femeia a coborât un etaj sprijinindu-se de balcon şi geamuri, iar în prezent este agăţată de un balcol închis, situat la etajul al cincilea. 

În apartamentul respectiv nu este nimeni acasă, iar femeia ameninţă că se aruncă în gol. 

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autoscară care a urcat până la aproximativ trei metri de ea. Un pompier încearcă să o convingă să coboare, însă femeia continuă să ameninţe că se aruncă. 

 

 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.