O femeie şi un bărbat din Bucureşti au ajuns la spital, marţi, după ce au fost agresaţi de un fost prieten al femeii. Agresorul este căutate de poliţişti, care fac cercetări în acest caz pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 15.00, a fost anunţat, printr-un apel la 112, faptul că două persoane, femeie şi bărbat, concubini, ar fi fost agresate de către un bărbat, indicat ca fost prieten al femeii.
 
Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi echipaj de prim ajutor, iar cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia, pentru tentativă de omor. 
 
"La acest moment sunt  efectuate verificări în vederea depistării persoanei indicate ca agresor", a transmis Poliţia Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.