O femeie de 40 de ani care se afla în microbuzul lovit de tren, în judeţul Cluj, a murit la spital. Şoferul autovehiculului a fost reţinut de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Conducătorul auto în vârstă de 31 de ani, din localitate Dărăbani, judeţul Botoşani, care a condus autovehiculul implicat în accidentul de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Urişor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore", a anunţat, luni seară, Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Potrivit sursei citate, o femeie în vârstă de 40 de ani, din localitatea Dărăbani, judeţul Botoşani, pasager în autovehicul, a decedat la unitatea medicală unde a fost transportată ulterior accidentului.
 
Accidentul a avut loc în localitatea Urişor, unde un tren a lovit un microbuz în care se aflau mai multe persoane.
 
Nouă dintre cele zece persoane aflate în microbuz au fost rănite. Singurul care a scăpat nevătămat este şoferul, care a fost dus la poliţie pentru a da declaraţii. Opt dintre răniţi au fost transportaţi la spital.
 
Poliţiştii au precizat că microbuzul era configurat pentru a transporta 8 pasageri plus şoferul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.