O persoană a reclamat, duminică după amiază, la Secţia 4 Poliţie din Bucureşti, că geamul autoturismului său, dar şi un geam de la un imobil, au fost sparte, precizând că în zonă a găsit mai multe bile metalice. Oficialii Poliţiei afirmă că nimeni nu a fost rănit, autoturismul fiind parcat, şi anunţă că fac verificări pentru a se stabili ce anume s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Secţia 4 poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi au fost declanşate verificări pentru a se stabili ce dispozitiv a fost folosit, dacă vorbim de o armă neletală care utilizează bile metalice. Nicio persoană nu a fost rănită, autoturismul era parcat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Capitalei Diana Sarca.
Conform acesteia, „în acest moment nu se poate vorbi cu certitudine despre o armă”.
La ora transmiterii acestei ştiri are loc  cercetarea la faţa locului, zona fiind izolată. 
Sarca a precizat că în acest caz este vorba despre infracţiunea de distrugere, iar dacă ancheta va arăta că în acest caz s-a folosit o armă, este vorba şi despre infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, indiferent dacă arma este sau deţinută legal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.