O femeie de aproximativ 40 de ani a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, miercuri, după ce a căzut de la etaj, în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca. Primele informaţii arătau că ea este în stare critică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţiide Urgenţă (ISU) Cluj, o autospecială şi un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 12.30, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unei persoane căzută de la înălţime pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul Cluj-Napoca.
 
"În momentul sosirii la faţa locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme şi pierderi ale stării de conştiinţă. Femeii, în vârstă de cca 40 de ani, i s-a acordat asistenţă medicală de urgenţă de către echipajul SMURD şi a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate", a transmis sursa citată.
 
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj
 
Conform evaluării primare, femeia este în stare critică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.