O fată de opt ani din Feteşti, care nu era însoţită, a fost găsită de poliţişti într-un tren aflat în Gara Constanţa. Ea a fost preluată de specialişti de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, iar părinţii fetei sunt cercetaţi în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa au găsit, joi, într-un tren de călători garat în staţia C.F. Constanta, o fată lipsită de supravegherea unui adult, care nu comunica şi a cărei identitate nu putea fi stabilită.
Ea nu prezenta urme de violenţă.
“Minora a fost preluată şi condusă la sediu, unde poliţiştii i-au oferit mâncare şi apă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea acesteia, fiind vorba de o minoră, de 8 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa”, a transmis IPJ Constanţa. 
Sursa citată a menţionat că au fost sesizaţi specialişti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care au preluat-o pe fată.
De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal, în care sunt cercetaţi părinţii fetei pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.