O butelie a explodat, vineri după-amiază, la Mangalia, fără a se înregistra victime sau pagube materiale, aceasta fiind cea de-a doua explozie din cursul acestei zile după ce dimineaţă a femeie a fost rănită în urma producerii unei explozii din cauza unei acumulări de gaze în locuinţa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, la o casă de pe strada George Enescu, numărul 32, din Mangalia, unde a explodat o butelie.

Iniţial, apelul la 112 anunţase că a luat foc o butelie în acelaşi imobil. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că butelia explodase, dar nu se se înregistraseră victime sau pagube materiale, deflagraţia având loc în curtea imobilului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Aceasta este cea de-a doua explozie produsă în judeţul Constanţa în cursul zilei de vineri.

Pompierii au fost chemaţi să intervină, vineri dimineaţă, pe strada Verde, din municipiul Constanţa, după ce s-a produs o explozie la o casă, aceasta nefiind urmată de un incendiu.

Echipele de intervenţie au pătruns în locuinţă şi au găsit o femeie de 78 de ani sub dărâmături. Victima era conştientă şi a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale. Pomperii spun că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, urmând să fie stabilită cauza exactă a acesteia.

În urma deflagraţiei, a fost rănită uşor şi una dintre vecinele femeii, dar aceasta a refuzat transportul la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.