Trei persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident petrecut în municipiul Iaşi, într-o intersecţie aglomerată, după ce o autospecială a Jandarmeriei şi un autoturism s-au ciocnit. Maşina Jandarmeriei s-a răsturnat în urma impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie aglomerată din municipiul Iaşi, o autospecială aparţinând Jandarmeriei intrând în coliziune cu un autoturism.

Din primele cercetări a rezultat că şoferul autoturismului nu a acordat prioritate, forţând intrarea în intersecţie.

Autospeciala Jandarmeriei, care se deplasa către Judecătoria Iaşi cu o persoană care avea un mandat de aducere, s-a răsturnat. Atât jandarmul aflat la volan, cât şi cealaltă persoană din maşină au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. A fost rănit uşor şi şoferul autoturismului.

"Ambele persoane din maşina Jandarmeriei au fost rănite uşor, fiind în regulă. Şi şoferul celeilalte maşini este bine. Autospeciala Jandarmeriei s-a răsturnat în urma impactului. Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Maşina Jandarmeriei se deplasa normal, fără a avea semnale acustice. A fost o neacordare de prioritate. Autospeciala Jandarmeriei a fost avariată destul de serios", a declarat, pentru News.ro, Mihai Cojocariu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Poliţia rutieră a început cercetări în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.