O ambulanţă care transporta un pacient a fost implicată într-un accident, marţi dimineaţă, pe Calea Rahovei din Capitală, produs din cauza şoferului unui autoturismului care nu a acordat prioritate. Nicio persoană din ambulanţă nu a fost rănită, iar pacientul a fost preluat de o altă salvare şi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, ambulanţa circula cu sirena şi girofarul pornite, în cartierul Rahova, pe sensul spre Unirii, fiind lovită de un autoturism marca Audi al cărui şofer nu a acordat prioritate. 

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au declarat, pentru News.ro, că pacientul din ambulanţă nu a fost rănit, iar în urma accidentului a fost preluat de o altă maşină şi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Şoferul autoturismului a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri de la echipajul medical aflat în ambulanţa implicată în accident, nefiind necesară transportarea lui la spital, au precizat sursele citate.

În urma accidentului s-a circulat temporar pe o bandă, traficul fiind foarte aglomerat atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din Bucureşti.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.