O ambulanţă aflată în misiune s-a răsturnat, miercuri după-amiază, pe bulevardul principal din Bârlad, după ce a fost lovită în plin de un autoturism într-o intersecţie. Atât şoferul cât şi asistenta au fost răniţi, femeia fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul unei ambulanţe şi o asistentă medicală au fost răniţi în urma unui accident petrecut, miercuri după-amiază, pe bulevardul Republicii din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat pe şosea.

Din primele cercetări desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că ambulanţa a fost lovită în plin într-o intersecţie de un autoturism BMW condus de un tânăr din Bârlad.

”Autosanitara, aflată în misiune, predase un pacient la spital şi se îndrepta spre staţia din Podu Turcului, judeţul Bacău. Asistenta medicală a fost diagnosticată cu o contuzie de umăr, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Bârlad. În ceea ce-l priveşte pe şofer, acesta a suferit un traumatism cranian, însă a refuzat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa.

Poliţiştii desfăşoară cercetări la locul accidentului pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut acesta. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.